Üdvözöljük a DvStudionál

Fotó

Az érzések élménye képekbe öntve, hogy bármikor felidézhesd a pillanat varázsát.

Videó

Újra és újrajátszani életed legszebb alkalmait, hogy kedvedre elvessz a múlt momentumaiban.

Grafika

Terveid és elképzeléseid formába öntése, amivel közelebb jutsz jövőd valóra váltásához.«Pár gondolat rólunk»

"Mi tudjuk, hogy nincs két egyforma esküvő! Ezért miután kinézted a hozzád illő csomagajánlatunkat, mi azt személyre szabjuk nektek, hogy olyan szépen és kifinomultan illeszkedjen hozzátok, mint az esküvői ruhátok. Egész csapatunk azért van, hogy azt a bizonyos napot számotokra, a lehető legszebb és leg probléma mentesebb nappá tegye."

— Tóth Attila stúdióvezető

Vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot még ma!

Válassz minket, ha ...

7 nyomós érv

1. Te is követed az aktuális trendeket
2. Szereted, hogy mindent egy helyen megtalálsz
3. Egy fiatalos és lendületes csapat mellet döntenél
4. Szereted a kreatív ötleteket és nem baj ha már a tervezésnél is segítünk
5. Szereted, hogy veled és nem a pénztárcáddal beszélgetnek
6. Nem tömeg ajánlatot szeretnél kapni, hanem egy igényeidhez illő személyes ajánlatot
7. Számít neked a megbízhatóság és eleged van az állandó ígéretekből

Munkáink

Amelyekre a legbüszkébbek vagyunk

Gy.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

+Csak ezek az ajánlatok vannak? Nekünk másképp néz ki az esküvőnk!

Semmi gond. Ezek az ajánlatok a sztenderdek, de mivel nincs két egyforma esküvő ezért, mi minden ajánlatot személyre szabunk. Ezért amikor megnézted a körülbelüli ajánlatunk és szimpatikus, csak keress fel minket és kérd egyedi ajánlatodat esküvődre. Ehhez szükségünk lesz majd néhány infóra az esküvőről, de nyugi nem kérdezünk semmi olyan nehezet, amit már a szervezés kezdeti stádiumában ne lehetne tudni. Az egyedi ajánlat után, amennyiben megfelel egy személyes találkozó keretében történik a szerződéskötés és az időpontfoglalás. A foglalási díj az ajánlat díjának 20%-a.

+Honnan kezditek a forgatást?

Az esküvőt megelőzően mindig szervezünk személyes meetinget melynek keretei között megvitatjuk a részleteket. A legtöbb részlet már szerződéskötéskor tisztázódik, de mindig van hogy alakul még. Általában vagy az esküvőt megelőző készülődéstől indítjuk a felvételeket, vagy a szertartások kezdetétől. De nálunk minden csak megbeszélés kérdése.

+Hány kamerával dolgoztok?

A legtöbb esetben 3 kamerával dolgozunk. Ezekkel 3 különböző nézetből örökítjük meg esküvőtöket egyszerre, majd azt összevágva egy komplett kis 60-90 perces filmként adjuk át felvételeid, melyek tartalmazzák a szertartásokat és a lakodalom legjobb pillanatait is.

+Van drónotok?

Igen. Jelenleg 2 drónnal rendelkezünk. A drón nem képzi ajánlataink részét, így kérd személyre szabott ajánlatunkat ha ebben gondolkoztok. A drónozás kapcsán fontos megemlíteni, hogy ha bármilyen vismaior okozta okból (időjárás, helyszíni viszontagságok ) nem tudnánk repülni úgy természetesen nem számoljuk fel az árat. Ennek kockázatát mindig igyekszünk minimálisra csökkenteni. Drónjaink mindegyéke biztosíó álltal fedezve van, illetve hozzáértő és képesített szakemberek kezelik, hazánk jelenlegi légi szabályozásának megfelelően.

+Mikor kapjuk meg a felvételeket és mikor kell fizetni?

Az esküvőt követően kereken 4 héttel később már át is vehetitek felvételeiteket, melyeket pendriveon és dísztokban adunk át nektek. Amennyiben bármilyen okból hamarabb kész lenne vagy esetleg minimális csúszás lépne fel mely nem jellemző, úgy telefonos üzentet és vagy email által tájékoztatunk titeket időben. Nálunk fontos a precízió és a megbízhatóság.

Árkalkulátor
Foto Videó
Szertartások száma: Szertartások száma:
Lakodalom Lakodalom
Kreatív Fotózás Cinematográfia
Slideshow Drón
Jegyesfotózás Highlight
Másodfotós Polaroid sarok
Távolság
Km
0Ft
Tessedik Sámuel u. 81.
Debrecen
4032
(+36) 20 250-6936